Spindelreparation

Jakobsen Planslibere har eget lejelaboratorium

Hos Jakobsen Planslibere råder vi over vores eget lejelaboratorium med højteknologisk måleudstyr.
Alle spindler repareres af specialuddannede medarbejdere med høj faglig kompetence.

Ved udskiftning af spindellejer kontrolleres alle tolerancer på spindler i lejehus og på afstandsringe. Lejerne opvarmes inden montage med induktionsvarme og afmagnetiseres.

Inden spindlen monteres eller sendes retur til kunden gennemtestes den i vores testcenter hvor lejerne fedtsmøres og alt bliver gennemtestet.

For at sikre den høje kvalitet Jakobsen Planslibere er kendt for, udarbejdes der en kontrolrapport med kontrolelementer der bygger på Vores store erfaring gennem mange år i branchen. Rapporten kan bestilles ved ordreafgivelse, og giver kunden en ekstra sikkerhed for kvaliteten.

 

Som en ekstra service og for at sikre Vore kunders produktions effektivitet har Vi altid en række ny renoverede spindler på lager klar til at sende til kunderne som ombytterspindler.

Frekvensmåling

Vibrationer i hurtiggående spindeler er en indikation for, at en afbalancering skal foretages, hvis man vil undgå de helt store "break-downs". Ved hjælp af frekvensmåling afsløres ubalance, som efterfølgende genoprettes ved dynamisk afbalancering af spindel.

Vort udstyr kan opfange lejestøj, unaturlig varmeudvikling og indsamle data til en omhyggelig analyse af tilstand, fortandhjul og lejer.